Fun Dive
Fun Dive
www.padi.com

Etusivu
 Sukelluskoulutus
  -Sukelluskurssit
  -Kurssihinnat
  -Intro & Vapaasukellus
  -Siirtopaperit
  -PADI OWD
  -PADI AOWD
  -PADI RD
  -PADI DM
  -PADI EFR
  -DAN Kurssit
  -Erikoiskurssit
  -Tekniikkasukellus
  -PADI CCR
  -Kouluttajakoulutus
  -Yleiset ehdot

Palvelut
  -Välinemyynti
  -Sukellusretket
  -Allas- ja tiistaisukellukset
  -Kuvagalleria
  -Välinevuokraus ja huolto
  -Ilmatäytöt
  -Ryhmämatkat
  -Retket ja Kurssit Costa Blancalla
  -Retkien yleiset ehdot
  -Ryhmämatkojen yleiset ehdot

Yritys
Yhteystiedot
PADI Erikoiskurssit

PADI EANx (Enriched air nitrox)

Kurssilla opitaan sukeltamaan happirikastetulla ilmalla. Kun sukeltajan käyttämään hengitysilmaan lisätään happea voi sukeltaja viipyä sukelluksella pitempään ilman sukeltajan taudin vaaraa. Suurin Hyöty Nitrox:in käytöstä saadaan noin 30 m syvyydessä jolloin käytettävissä oleva pohja-aika lähes kaksinkertaistuu. Kurssiin sisältyy teoriaosan lisäksi, kaasuanalyysin käytännönharjoittelu, täydelliset kurssimateriaalit, sukellustaulukot ja loppukoe Lisätietoja Nitroxista

PADI DEEP DIVER

Syväsukelluskurssilla opitaan sukeltamaan turvallisesti 40 m syvyyteen. Perehdymme tarkemmin sukelluksen suunnitteluun, dekompressiomalleihin ja syväsukelluksen turvaohjeisiin. Kurssiin sisältyy teoriaosan lisäksi kolme sukellusta, joiden aikana harjoitellaan syväsukellustaitoja.

PADI WRECK DIVER

Hylkysukelluskurssilla opitaan sukeltamaan turvallisesti hylyille, arviomaan niiden kuntoa, kartoittamaan hylkyä ja havaitsemaan mahdolliset vaaratekijät. Perehdymme tarkemmin hylkysukelluksen suunnitteluun, apuvälineiden käyttöön ja hylkysukelluksen turvaohjeisiin. Kurssiin sisältyy teoriaosan ja kirjan lisäksi kolme sukellusta, joiden aikana harjoitellaan hylkysukellustaitoja.

PADI ICE DIVER

Jääsukelluskurssilla opitaan sukeltamaan turvallisesti jääolosuhteissa. Kurssilla opitaan jääsukellusta koskevat turvamääräykset, tutustutaan sukelluslaitteiston vaatimuksiin kylmissä olosuhteissa ja opetellaan oikeat toimintamallit mahdollisissa ongelmatilanteissa. Kurssiin sisältyy teoriaosan lisäksi kolme sukellusta kouluttajan johdolla jääolosuhteissa.

KUIVAPUKUKURSSI

Kurssilla opit kouluttajan kanssa sukeltamaan turvallisesti kuivapuvulla sekä selviämään mahdollisilta kuivapuvun aiheuttamista ongelmatilanteista.

VEDENALAINEN VALOKUVAUS

Kurssilla perehdyt kuvaamaan vedenalaisella kinofilmikameralla. Opit vedenalaisen valokuvauksen teoriaa sekä käytännön valokuvausta. Opit myös tarkistamaan ja huoltamaan valokuvausvälineet ennen ja jälkeen sukelluksen. Kurssiin sisältyy teorian lisäksi kaksi kuvaussukellusta kouluttajan johdolla.

VEDENALAINEN DIGIKUVAUS

Kurssilla perehdyt kuvaamaan vedenalaisella digikameralla. Opit vedenalaisen valokuvauksen teoriaa sekä käytännön valokuvausta. Perehdyt vedenalaisen valokuvauksen vaatimiin digikameran asetuksiin. Opit myös tarkistamaan ja huoltamaan valokuvausvälineet ennen ja jälkeen sukelluksen sekä jatkojalostamaan ja muokkaamaan kuviasi tietokoneen avulla. Kurssiin sisältyy teorian lisäksi kaksi kuvaussukellusta kouluttajan johdolla, sekä kuvien muokkaus Workshop.

DIVER PROPULSION VECICLE, vedenalaisen skootterin käyttö

Tutustut vedenalisen skootterin turvalliseen käyttöön erilaisissa sukellustilanteissa. Skootteri on erinomainen apuväline esim. etsintäsukelluksissa ja se vähentää sukeltajan ilman kulutusta pitkien ja raskaiden sukellusten aikana. Lisäksi tutustumme skootterin rakenteeseen ja huoltoon. Kurssiin sisältyy teorian lisäksi kaksi sukellusta vedenalaisella skootterilla kouluttajan johdolla.

UNDER WATER NATURALIST, vedenalaisen luontoon tutustuminen

Meribiologin pitämillä luennoilla tutustut Saaristomeren ekosysteemiin. Kurssiin sisältyy teorialuennot meren ekosysteemistä, kaloista, kasvustosta, pieneliöistä . Kurssiin sisältyy teorian lisäksi kaksi kurssisukellusta kouluttajan johdolla.

EQUIPMENT SPECIALIST, varusteiden huollon erikoiskurssi

Kurssilla perehdyt sukellusvarusteiden toimintaan ja niiden oikeaan huoltoon. Tutustumme regulaattorin rakenteeseen ja puramme ja huollamme sen. Lisäksi tutustumme säiliöventtiilien ja tasapainotus liivien täyttö- ja tyhjennysventtiilien rakenteeseen. Lisäksi tutustumme sukellustietokoneiden ominaisuuksiin ja siihen miten niiden paristot vaihdetaan. Opit myös varautumaan mahdollisiin varusteiden ongelmatilanteisiin ja varaamaan mukaasi tarpeelliset varaosat. Hyödyllinen kurssi joka kannattaa käydä vaikka heti peruskurssin jälkeen.

DSAT GAS BLENDER

Kurssilla opitaan tutustutaan kaasujen osapainelaskuihin ja opetellaan sekoittamaan ja analysoimaan sukeltajan hengityskaasuja eri menetelmillä. Lisäksi kurssilla käydään läpi happiyhteensopivien sukelluslaitteiden vaatimukset ja harjoitellaan laitteiden puhdistusta ns. "happipuhtaiksi" Lisätietoja Nitroxista

Katso kurssikataulut tai soita ja kysy kurssien aikataulusta tel 0400-740436 tai 0400-490 456. e-mail: info@fundive.fi

LIsätietoja PADI Koulutusjärjestelmästä www.padi.com
Fun Dive Oy
Tillikatu 2
20780 Kaarina

Avoinna:
Erikseen sovittaessa.

puh 0400-740 436

Verkkokauppa auki 24h
Siirry sisään!