Fun Dive
Fun Dive
www.padi.com

Etusivu
 Sukelluskoulutus
  -Sukelluskurssit
  -Kurssihinnat
  -Intro & Vapaasukellus
  -Siirtopaperit
  -PADI OWD
  -PADI AOWD
  -PADI RD
  -PADI DM
  -PADI EFR
  -DAN Kurssit
  -Erikoiskurssit
  -Tekniikkasukellus
  -PADI CCR
  -Kouluttajakoulutus
  -Yleiset ehdot

Palvelut
  -Välinemyynti
  -Sukellusretket
  -Allas- ja tiistaisukellukset
  -Kuvagalleria
  -Välinevuokraus ja huolto
  -Ilmatäytöt
  -Ryhmämatkat
  -Retket ja Kurssit Costa Blancalla
  -Retkien yleiset ehdot
  -Ryhmämatkojen yleiset ehdot

Yritys
Yhteystiedot
PADI CCR Rebreather koulutus

Suljetun kierron rebreather koulutusta annamme PADI ( Professional Assosiation of Dive Instructors) kurssijärjestelmän mukaan.PADI rebreather kursseja on kahta eri tasoa. Rebreather Diver ja Advanced Rebreather Diver. Kurssin teoriaosuus tehdään osittai itseopiskeluana sekä kouluttajan johdolla ja kurssin sukellukset PADI kouluttajan johdolla altaassa ja avovesissä. Kurssit voidaan myös yhdistää jolloin kurssi tehdään käytännössä 3-4 pv aikanaPeruskurssi pätevöittää sukeltamaan sillä rebreatherilla, jolla kurssi tehdään. Peruskurssilla toistaiseksi ainoa hyväksytty Rebreather on Poseidon Discovery Mk IV. Mikäli oppilas haluaa pätevöityä jonkun toisen rebreatherin käyttöön pitää laitekoulutus suorittaa myös sille. Tällä hetkellä koulutamme ainoastaan Poseidon Discovery Mk VI laitekoulutusta joten myös perus- ja jatkokurssit suoritetaan sillä. Recretional Rebreather Diver ja Advanced Recretional Rebreather diver kurssit voidaan yhdistää jolloin Oppilas suorittaa kaikkiaan 8 harjoitussukellusta yhteensä 440 min.

Rebreather Diver

Kurssilla opetellaan rebreather sukelluksen perustaidot ja sukelletaan Rebreatherilla 4 sukellusta. Kurssi soveltuu henkilölle joka haluaa opetella suljetun kierron rebreatherin käytön. Lisäksi perehdytään kyseisen rebreatherin erityispiirteisiin, puhdistukseen ja käytönaikaiseen huoltoon. Kurssilla harjoitellaan perustaitoja, joita sukeltaja tarvitsee, kuten nosteenhallintaa, maskintyhjennystä, veden poistamista luupista erilaisista ongelmatilanteista selviämistä ja rebreatherin käyttöä. Kurssi koostuu teoriaosasta ja kouluttajalle suoritettavasta loppukokeesta confined water allasharjoituksista ja avovesisukelluksista.

Kurssin jälkeen oppilas on luokitettu sukeltamaan rebreather sukelluksia max 18 m syvyyteen hapen osapaineen ollessa max 1,2 bar.

Lähtötasovaatimuksena kurssille on 18 v ikä Open Water Diver ja Enriched Air Diver luokitukset.

Rebreather Diver kurssin hinta 650 €(ei sisällä laitevuokria 150 € / pv joka sisältää yhden Sofno kanisterin ja kaasutäytöt) Lisäksi oppilaan tulee hankkia PADI Rebreather ja Advanced Rebreather yhdistetty kurssimateriaali hintaan 100 €

Advanced Rebreather Diver

Kurssi on tarkoitettu syventämään sukellustaitoja ja valmentamaan syvempiin sukelluksiin suljetun kierron rebreatherilla.
Kurssin jälkeen oppilaat on luokitettu suunnittelemaan ja suorittamaan rebreather sukelluksia max 30 m syvyyteen hapen osapaineen ollessa max 1,2 bar

Kurssilla syvennetään sukellustaitoja seuraavilta sukelluksen osa-alueilta:

Confined Water allasharjoittelu

 -perustaitojen kertaus
 -nosteenhallinta
 -off board (stage)säiliön käyttö
 -pelastustaidot

Avovesisukellukset

 -Nosteen hallinta
 -Merkkipoijun käyttö
 -Ongelmatilanteet vedenalla
 -Parisukellus
 -Off board säiliön käyttö
 -Syväsukellus


Lähtötasovaatimuksena kurssille:
- luokitettu Advanced Open Water Diver ja Nitrox Diver sekä Rebreather Diver sukeltaja tai vastaava luokitus jostain tunnustetusta koulutusjärjestöstä tai vastaava
- vähintään 18 vuoden ikä


Advanced Rebreather Diver kurssin hinta 650 €(ei sisällä laitevuokria 150 € / pv joka sisältää yhden Sofno kanisterin ja kaasutäytöt)

Ydistetty Rebreather Diver ja Advanced Rebreather diver

Yhdistetyllä kurssilla suoritetaan kaikkiaan 8 harjoitussukellusta aluksi confined water tai allasolosuhteissa ja sitten asteittain vaativimmissa avovesiolosuhteissa 3-4 pv aikana yhteensä vähintään 440 min.

Taitoharjoitteet samat kuin erikseen suoritettavissa kursseissa, mutta osittain yhdistettynä samoihin sukelluksiin.

Yhdistetyn ja Advanced Rebreather Diver kurssin hinta 1200 €(ei sisällä laitevuokria 150 € / pv joka sisältää yhden Sofno kanisterin ja kaasutäytöt) Lisäksi oppilaan tulee hankkia PADI Rebreather ja Advanced Rebreather yhdistetty kurssimateriaali hintaan 100 €


Fun Dive Oy
Tillikatu 2
20780 Kaarina

Avoinna:
Erikseen sovittaessa.

puh 0400-740 436

Verkkokauppa auki 24h
Siirry sisään!