Fun Dive
Fun Dive
www.padi.com

Etusivu
 Sukelluskoulutus
  -Sukelluskurssit
  -Kurssihinnat
  -Intro & Vapaasukellus
  -Siirtopaperit
  -PADI OWD
  -PADI AOWD
  -PADI RD
  -PADI DM
  -PADI EFR
  -DAN Kurssit
  -Erikoiskurssit
  -Tekniikkasukellus
  -PADI CCR
  -Kouluttajakoulutus
  -Yleiset ehdot

Palvelut
  -Välinemyynti
  -Sukellusretket
  -Allas- ja tiistaisukellukset
  -Kuvagalleria
  -Välinevuokraus ja huolto
  -Ilmatäytöt
  -Ryhmämatkat
  -Retket ja Kurssit Costa Blancalla
  -Retkien yleiset ehdot
  -Ryhmämatkojen yleiset ehdot

Yritys
Yhteystiedot
DAN Divers Alert Network

DAN järjestönä

DAN Divers Alert Network on kansainvälisesti toimiva voittoa tavoittelematon sukellusonnettomuuksissa asiantuntija-apua tarjoava organisaatio. DAN rahoittaa sukelluslääketieteen tutkimusta ja lisäksi se tarjoaa 24 h puhelinpalvelun, jossa annetaan neuvoja sukellusonnettomuuksien hoidossa.

DAN:in jäseneksi voivat liittyä kaikki sukeltajat. Jäsenilleen DAN tarjoaa varsin monipuolisia ja sukeltajia varten suunniteltuja vakuutuksia. Vakuutukset kattavat erittäin laajasti kaikki sukellusonnettomuudet ja DAN:n vastaa painekammiohoidon kustannuksista kaikkialla maailmassa.
Onnettomuus tapauksissa DAN antaa hoitaville lääkäreille asiantuntija-apua ja auttaa järjestämään potilaiden kuljetuksen lähimpään painekammioon.

Hoitoa tarvitessasi esität DAN:in jäsenkortin ja pyydät ottamaan yhteyttä päivstysnumeroon. Tämän jälkeen DAN huolethii lopusta Lisätietoja DAN:in vakuutuksista www.daneurope.org. Liittyessäsi DAN:in jäseneksi käytä Fun Dive:n sponsorinumeroa 141043. Se autaa meitä tarjoamaan edullisesti DAN koulutusohjelmia.

DAN kurssitarjonta

DAN OXYGEN PROVIDER kurssi

DAN Oxygen Provider, happiensiapukurssilla tutustutaan opetellaan hapen annon perusteet sukellusonnettommuksissa. Kurssilla tutustutaan sukellusonnettomuuksien mahdollisiin vaurioihin ja opetellaan antamaan happiensiapua sekä jatkuvan virtauksen laitteella, että vaatimusventtiilillä. kurssi kestää noin 5 h ja sisältää teorialuennon ja käytänön harjoitukset.

DAN ADVANCED OXYGEN PROVIDER kurssi

DAN Advanced Oxygen Provider, happiensiapukurssilla jatketaan siitä mihin O2 provider kurssilla päädyttiin. Opetellaan hapen antoa ja elvytystä pakkosyöttö regulaattorilla ja käsipumpulla varustetulla elvytysmaskilla. kurssi kestää noin 5 h ja sisältää teorialuennon ja käytänön harjoitukset.

DAN MO2R PROVIDER kurssi

DAN MO2R ( Oxygen Rebreather )Provider. Kurssilla harjoitellaan suljetun kierron hapenantolaitteen käyttöä. Rebreather ei tuhlaa uloshengityksen happea, vaan kierrättää sen takaisin. Uloshengitysilman hiilidioksidi suodatetaan pois ja järjestelmään lisätään vain korvaushappi. 2l happisäiliö riittää jopa 9 h hapetukseen. Erinomainen kurssi ja laitteisto esim. sukellustukialuksille. Kurssi kestää noin 5 h ja sisältää teorialuennon ja käytänön harjoitukset.

DAN BLS, Basic Life Support, hätäensiapukurssi

DAN BLS kurssi sopii kaikille, jotka tarvitsevat koulutusta hätäensiavusta. Sinun ei tarvitse olla sukeltaja osallistuaksesi DAN:in ensiapukurssille.

Kurssi sisältävää perusteellisen opetuksen hätäensiavusta ja peruselintoimintojen ylläpitämisestä. Kurssilla harjoitellaan mm: onnettomuuspaikan tilannearvio, avun hälyyttäminen, puhallus/painalluselvytys, shokkipotilaan hoito, vakavien verenvuotojen tyrehdyttäminen, selkäydinvammaisen tukeminen, tuhehtumispotilaan hoito sekä valinnaiset, joskin suositellut, taidot käyttää automaattista ulkoista defibrillaattoria (AED) ja antaa lisähappea potilaalle. Emergency First Response kurssi kestää noin 4 h ja useimmiten se suoritetaan yhtenä arki-iltana.Katso kurssikataulut tai soita ja kysy kurssien aikataulusta tel 0400-740436 tai 0400-490 456. e-mail: info@fundive.fi

LIsätietoja DAN:ista järjestönä vakuutuksista ja DAN:in O2 koulutusjärjestelmästä www.daneurope.org
Fun Dive Oy
Tillikatu 2
20780 Kaarina

Avoinna:
Erikseen sovittaessa.

puh 0400-740 436
puh 0400-490 456

Verkkokauppa auki 24h
Siirry sisään!